Alla inlägg under mars 2014

Av Elina - 16 mars 2014 19:39

Håller på att ladda upp en ny video på mitt videofyme konto! Lagar tackos! Så kolla gärna på den! Ni kan gärna följa mejj också!!:))
På videofyme så heter jag @elinan
/Elina

Av Elina - 16 mars 2014 18:17

Idag skaffade jag mig ett konto på nattstad där jag kommer att lägga ut samma inlägg som här. Så ni får gärna följa mig så att ni kan se varje gång det kommer nya inlägg. Så nu kommer det förhoppningsvis bli lättare för er som vill följa min blogg. Hoppas ni uppskattar det!
/Elina
Ps. Jag kommer fortfarande att skriva inlägg här också!:)

Av Elina - 13 mars 2014 07:50

Måndagen och tisdagen var det skola som vanligt och inget speciellt.
Men i onsdags, eller igår. Så hade vi två nationella prov i engelska, det var svårare än förväntat men jag tror att det gick ganska så bra. Vi ska nog ha ett lite mindre på fredag också, om jag inte minns fel?!
Men eftersom vi hade nationella igår så flyttade våran lärare fram provet om partierna till fredag.. Tänk om det inte går och hon har det idag?!

Jaja. Men igår hängde Ellen och Linnéa med mig hem med bussen för att vi skulle "plugga" lite till provet. Ja, vi pluggade inte särskilt mycket. Vi cyklade till närmsta affär.. Det är ungefär 4 km och mycket uppförsbackar men vi klarade det!!!!
När vi kom hem käkade vi och skrattade nästan ihjäl oss!:D
/Elina

Av Elina - 10 mars 2014 07:16

Nu är det dags för en ny vecka.. Som för min del inte börjar på bästa möjliga sätt. Jag blev lite förkyld i helgen men nu har det nog blivit lite värre. Jag är täppt och har jätteont i halsen. Men skola blir det iaf.
/Elina

Av Elina - 9 mars 2014 21:25

Imorgon är det måndag igen, en ny vecka..
Känns väl rätt bra, bortsett från att vi ska ha ett ganska så stort prov i so:n på alla partierna. Vi hade lite tidspress på oss eftersom vi fick jobba två och två med varsitt parti och om alla hade blivit klara tidigare så hade vi fått mer tid på oss att plugga, men vi har inte så mycket tid nu, jag vet inte vilken dag provet kommer vara men denna veckan iaf.
Ja, det händer väl inte speciellt mycket nu, när man har kommit in i rutinerna efter vintern och så. Det känns ju att det blir vår nu iaf!! Det var runt 13+ hemma idag så det var rätt skönt väder, men tyvärr fick jag tillbringa en timme av denna härliga dag i en mörk sal med 3 klasskompisar när vi hade typ "samtal" om vår klassresa som vi kommer att ha i maj. Men nu ska jag försöka sova så att jag kommer upp imorgon!
Ha det bra och sov gott!
/Elina

Av Elina - 9 mars 2014 09:26

Av Elina - 5 mars 2014 20:47

Vet att detta inlägget kommer "lite" sent och så, men kag har bara inte haft orken att skriva ett långt inlägg men nu gör jag det, äntligen!
Jag fick min älskade kamera!! Soo happy!!:))
Har önskat mejj en kamera med bra kvalité på bilder och videor så sjukt länge nuu!! Jag fick också ett presentkort så att jag får göra min egen fotobok sen!!
Tänker nog göra en efter klassresan till Gotland. Men just nu, tänker jag att fotoboken ska ha ett tema med min klass och mina kompisar, jag har ju trots allt gått i samma klass med dem i över 7 år!!:)
Det är ju absolut värt att föreviga!
Och nu har jag ju en kamera med SUPERBRA kvalité! Jag har full hd på videos och 30x zoom!!

Men jag har fått lite annat också, såklart!
En rosa (supersöt) hårtork
Ett par tough (stav) vantar (grå o svarta)
En stor necessär (rosa)
Jag har säkert glömt nåt också;)
Av Ellen och Linnéa fick jag en body mist från victoria's secret ( midnight dare)
Av Inez fick jag en body lotion som luktar jordgubb;)
Av bästisen, Ellen fick jag en supergullig tvål, formad som en liten bakelse och ett doftljus som luktar så himla himla gott!!!:))

På söndag ska jag nog ha släktkalas också så det blir nog mer då;)
Ha det bra!
/Elina

Ps. La bara till en bild på kameran för att jag inte orkade ta så många bilder på allt;)

Av Elina - 2 mars 2014 20:52

Imorgon är det min dag!!!
Min födelsedag, 3 mars:)
Världens tråkigaste dag att fylla år på (måndag) men, aja, inget att göra åt det!!;)
Det blir som en vanlig dag, typ. Får inte några presenter på morgonen, för det hinns inte med, eftersom pappa åker till jobbet vid fem, mamma och Pelle åker runt sju och jag orkar inte gå upp tidigare bara på grund av det!!
Så det blir lite "kalas" när hela familjen kommit hem istället:)
Helt okej för mej!!:))
Så hinner jag med det vanliga också!!;)
Ha en bra kväll och sov gott!:)
/Elina

Presentation


Läs min blogg om allt och ingenting

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards